Marknadsföring


Med wibrick™ kan marknadsförare bygga platsbaserade kampanjer för mottagares smartphones. Den kreativa potentialen för mobila reklamkampanjer blir därför gränslös. Förutom att kunden får en förhöjd kampanjupplevelse och att det blir lättare att rikta marknadsföringen, ökar också möjligheterna till att kunden ska agera snabbt på ett attraktivt erbjudande genom att till exempel göra ett köp online.

Skyltfönster

Låt butikens skyltfönster vara öppna 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, genom att använda wibrick ™ beacons med personliga erbjudanden till förbipasserande.
Skapa kampanjsidor och produktsidor som väcks i smartphonen hos den som stannar till eller går förbi och väck därmed intresset hos någon som kanske inte tänkt shoppa hos dig just då. Skyltfönstren blir då fortsatta showrooms i framtiden med nyheten att de nu omedelbart kan inleda en mobil e-handel.

Fastighetsmäklare

Som mäklare kan du, med en hälsning, nå potentiella kunder som passerar utanför själva försäljningsobjektet, men också främja exempelvis en lägenhetsvisning som ligger på uthyrning eller försäljning. Mäklaren kan då lägga upp bilder, videofilmer samt information om visningsobjektets olika rum.
wibrick™ kan också ställas in på att automatisk skicka en ”tack för besöket” hälsning tillsammans med ytterligare relevant information efter visningen och därmed skapa en mer genuin kontakt med alla intressenter.

marknad