WiBrick skickar information

Wibrick™ är en modern iBeacon modul med inbyggd Bluetooth Smart modul och drivs av ett kraftfullt platt Litium-batteri. Eftersom wibrick™ drar väldigt lite ström kan enheten vara aktiv under en längre tid. Resultatet är att mottagaren får relevant information när han eller hon behöver den.

 

Smart phones tar emot och gör den synlig

Smartphones och andra digitala enheter tar emot wibricks signaler och presenterar relevant information direkt från webportalen baserat på i vilken wibrick zon som du befinner dig i. Sitter wibrick™ på en butikshylla kan svaret till exempel visas på mottagarens skärm som ett erbjudande eller produktinformation. Wibrick™ är en flexibel plattform som kan anpassas helt efter dina behov.

 

Du kan analysera i realtid eller när du vill

Wibrick™ CMS  gör det enkelt för dig att administrera dina wibricks, skapa kampanjer och analysera data. Här bestämmer du vad som skall ske när en smartphone kommer inom räckhåll för en wibrick™. Det innebär att du till exempel kan analysera statistik på antal besök, hur besökaren rör sig i butiken eller museet. Mät även resultatet av dina kampanjer.  På ett sjukhus kan ex wibrick™ användas för att kontinuerligt skicka data om patienten vid en rondering.

Boka in en kostnadsfri demonstration!