Wibrick gör din miljö lite smartare

wibrick ONE

wibrick ONE är vår första och minsta iBeacon-modul och den hjälper dig att förstå och påverka dina kunder i realtid. Kommunikationen mellan wibrick™-enheterna och din app i kundens telefon ger dig värdefulla insikter om den kundens behov och intressen och du kan leverera realtidsinformation till dina kunder direkt på plats.

wibrick USB

Under början av 2016 lanseras wibrick USB som bygger på vår första iBeacon wibrick ONE och besitter samma funktionalitet. Fördelen med wibrick USB är att istället för batteri så strömsätts enheten via en USB-kontakt. wibrick USB kan till exempel monteras för mer permanent användning i miljöer där det kan vara svårare att komma åt och byta ut batteriet i den enklare wibrick ONE.

När en anpassad applikation i smartphonen tar emot en signal från wibrick™-enheten anropas informationen som kunden lagt upp på wibrick™ Content Management System (CMS) för respektive wibrick™-enhet och resultatet visas på mottagarens skärm. Till exempel i form av en kampanj eller ett specialerbjudande.

wibrick bygger på mjukvarustandarden Bluetooth Low Energy (BLE, eller Bluetooth Smart) som har funnits sedan 2006. De enheter som lyssnar är alla iPhone nyare än iPhone 4s och enheter som stöder Android 4.3 eller senare som en Samsung Galaxy S4.

wibrick är enkelt att både köpa och hantera. Du kan välja mellan tre olika paket så du enkelt kan dimensionera wibrick™-konceptet efter dina behov och storlek. Du köper ett abonnemang som både innehåller hårdvara, mjukvara och en plug and play-service så du kommer igång.

Kontakta oss idag för mer information eller en visning av systemet!