Bli en wibrick® Partner

Nu har du möjligheten att hänga med på en spännande resa! Bli en del av vårt Partner Program och skapa affärsmöjligheter tillsammans med oss på Wibrick.
Wibrick Partner är noggrant utvalda partners som aktivt arbetar, marknadsför och säljer wibrick som produkt och teknisk plattform till egna kunder eller marknader.
Vårt Partner Program finns i fem olika varianter som är; SALES, CONTENT, SOLUTION, EVENT och PREMIUM  Partner. Anmäl ert företag via våra Partnersidor så kontaktar vi er direkt!

Läs mer
Wibrick sales

Är du vår nästa tekniska Partner?

Vi letar ständigt hela tiden efter duktiga tekniska Partners som passar in i vårt Wibrick koncept och som kan bidra med spjutspetsteknik. Vi är intresserade, nyfikna och vill samarbeta med dig!

Läs mer
Wibrick Solutions

Wibrick Premium Partner

Som Premium Partner till wibrick jobbar du aktivt med wibrick systemet genom att integrera affärsmodellen i ditt egna erbjudande och egna kunder. Wibrick driver tillsammans med Premium Partner affären framåt. Vi letar just nu aktivt efter fler Premium Partners!

Läs mer
Wibrik premium

Wibrick Event Partner

Wibrick Event Partner – vår förlängda arm och naturliga samarbetspartner för event, stort som smått. En event partner kan hjälpa till exempel hjälpa till med att göra festivalen,  de större konferenserna, utbildningen, kick-offen och liknande områden till ett oförglömliga minnen!

Läs mer
Wibrick Event

Wibrick Content Partner

Wibrick Content Partner – våra specialister på material för Wibrick. Wibrick content partner är dem vi varmt rekommenderar när du behöver ha ett anpassat material att fylla Wibrick eller andra kanaler med. Inom Wibricks Content partnerled finns duktiga partners med lång och bred erfarenhet som kan erbjuda er material inom bild, film, text, ljud och mycket mer.

 

Läs mer
Wibrick Content