Öka tillgängligheten med wibrick TAP

Wibricks tillgänglighetsapp är speciellt framtagen för att öka tillgängligheten till dina lokaler för personer med funktions- nedsättningar inom synskador, hörselskador, dyslexi eller kognitiva störningar.

Via appen kan du hälsa besökaren välkommen och informera om dina ledstråk samt till vilka platser de leder till via ett pushmeddelande som skickas till besökarens smartphone så fort de kommer fram till dina lokaler.

  • Utvecklad med användarna i fokus
  • Inbyggd talsyntes på flera språk
  • Gör en byggnad tillgänglig

Talande skyltar

Appen förenklar orienteringen genom talande skyltar som läses upp via besökarens smartphone allt eftersom de kommer i kontakt med dem. Här kan du kommunicera via text, bild, video och röstmeddelanden som till exempel beskriver var de är, vad som finns i närheten eller var ledsagaren finns.

Appen kan även informera om hur långt det är till respektive intressepunkt som utrustats med en Wibrick iBeacon via uppläsning eller text.

Enkelt att hantera

Wibrick systemet består av iBeacon enheter som enkelt placeras ut där information skall delges. Wibrick enheterna konfigureras i Wibricks webbportal med ett röstmeddelande och textmeddelande för varje enhet.

Wibrick utvecklar systemet i nära samarbete med vår Sales Partner Matting AB, en ledande leverantör och återförsäljare av ledstråk som har stor erfarenhet och expertis inom området Tillgänglighet.

Kontakta oss för mer information

Gör dina lokaler mer tillgängliga med wibrick TAP.

Kontakta oss gärna för att diskutera ett samarbete om digital tillgänglighet.

wibrick TAP lanseras under Q1 2017