22 maj, 2017 Eva

VINNARE AV GOPROKAMERA PÅ SHOP 2017

På SHOP 2017 på Kistamässan 10 -11 maj var alla som registrerade sig i vår monter med i utlottningen av en GoProkamera. Den glada vinnaren blev Mattias Strandberg som jobbar som skribent på Dagensanalys.se

Mattias är utbildad psykolog har arbetat med ledarskaps- och organisationsutveckling, primärt utifrån forskning om Emotionell Intelligens (EQ). Som skribent på dagensanalys.se utforskar han och tar del av den utveckling som sker inom digital marknadsföring, och kan med sin bakgrund som psykolog lägga till den mänskliga dimensionen för att ge läsare och andra intressenter ett nytt perspektiv på såväl marknadsföring som digital utveckling. Han är även generalsekreterare för Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF), en intresseorganisation som arbetar för att skapa nätverk, vidareutveckling och utbildning inom undersökningsbranschen samt agerar för att upprätthålla hög etik och kvalitet i marknadsundersökningar.

Så här skriver Mattias om vinsten:
”Vinsten av den här kameran är mycket glädjande, och jag ser stora möjligheter att använda den såväl i mitt arbete som skribent, där jag besöker olika typer av event, som i min fritid där jag som dykare tycker om att utforska världen under vattnet.”