21 februari, 2017 Kalle

Wibrick går in i partnerskap med danska MapsPeople för att ta inomhusnavigering till den svenska marknaden.

Borås, 2017-02-21

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi har gått in i partnerskap med det danska IT-företaget MapsPeople, som är den ledande leverantören av inomhusnavigering byggt med Google Maps. MapsPeople har ingått i ett långsiktigt partnerskap som Google Maps Premium Partner och är experter på Google Geo. MapsIndoors är flaggskeppet som ger sjukhus, flygplatser, museum, universitet och andra stora byggnader möjlighet att hjälpa besökare att navigera till olika platser inomhus.

Wibrick Solution ser en enorm potential i att kunna möta den efterfrågan av inomhusnavigering som finns. Med den plattform vi idag har i Wibrick är det ett naturligt steg för oss att ta där vi erbjuder våra kunder professionell inomhusnavigering från en världsledande leverantör.

MapsIndoors inomhusnavigering har stora fördelar eftersom det fungerar lika bra inomhus som utomhus. Du kan hemifrån få guidning hela vägen fram till en specifik avdelning på tex ett sjukhus. Vi kallar integrationen av MapsIndoors med Wibrick Solutions lösning, wibrick InMaps. Med InMaps kan vi ge användaren unika erbjudanden, information och upplevelser i en och samma app.
Wibricks huvudsakliga kundgrupp är större museum, sjukhus, shopping center, universitet och andra stora byggnader.

“MapsIndoors har utvecklats för att leverera ett fantastiskt fungerande inomhusnavigerings-system. Med WiBrick kommer framtida kunder i Sverige att få just det. En helt ny värld av möjligheter öppnas upp när Wibricks upplevelsebaserade iBeaconsystem, inomhus-positioneringssystem och inomhuskartor kombineras. Vi ser fram emot att presentera det för den svenska marknaden. Vidare har Wibrick en stor bas med potentiella kunder i Sverige och vi är övertygade om att inte bara vi kommer att kunna dra nytta av detta partnerskap, utan även våra framtida kunder” säger Christian Frederiksen, Partneransvarig på MapsPeople.

Om MapsPeople
MapsPeople är den ledande leverantören av inomhusnavigering som bygger på Google Maps. Deras huvudprodukt, MapsIndoors är en sökbar och interaktiv inomhusnavigeringsplattform som kan användas för större platser och event för att enkelt, lugnt och effektivt hitta till rätt plats. Företaget, ett traditionellt kartbolag, grundades 1897 och nu har MapsPeople vuxit till att bli en digital leverantör av nästa generations kartor i inomhusnavigeringen
För mer information besök
www.mapspeople.com